Vyrazka, herpes?

Ptala jsem se vas vcera jestli mam herpes. A odpovedela jste, ze nejspise ano. Ale po pravde nemam priznaky jak u hepres. Proto zasilam foto. Jeste jsem se chtela zeptat, kdyz to bude herpes, staci jen mast? Nekde pisi, ze musi byt uzivany i leky. Jeste mam jednu otazku, chtela bych se nechat testovat celkove na pohlavni nemoci. Jake nemoci se daji zjistit z krve? Dekuji za odpovedi a preji prijemny den.

Odpověď odborníka:

Psala jste kolegyni, herpes to být může, ikdyž v okolí nejsou žádné další puchýřky. Může se projevit horečkou, bolestí,která může být různé intezity. Mastička se jmenuje Herpesin, tablety stejně. Měla byste navštívit gynekologa, aby posoudil celkový stav, zda se jedná či nejedná o herpetickou infekci. Je vysoce nakažlivá. Co se týče nemocí z krevních testů, ječastější jsou HIV, syfilis, žloutenka B.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: