Vyrážka hiv?

Chtěl bych se zeptat, zdali to nemůže byt vyrážka hiv? Nikde nepíšou jak má hiv vyrážka vypadat. A zdali tech "pupínků" má být více než jeden nebo jeden stačí a jak mají být velké . Tahle je jedna a po 5 hodinách ji stále mám. Velikost je tak 3 mm. Děkuji Petr

Odpověď odborníka:

Primo infekce virem HIV se cca u 60-70% nakažených projeví s delším časovým odstupem od rizikového kontaktu nejčastěji chřipkovitými příznaky. Je pravdou, že primoprojevy infekce mohou být různé a mezi ně patří i kožní projevy, téměř nikdy však nebývají izolované. Domnívám se, že váš kožní problém nemá s infekcí HIV nic společného, navštivte svého praktického lékaře a konzultujte s ním váš problém.
Pro podrobnější informace o HIV infekci doporučuji:
http://www.hiv-prevence.cz/priznaky-a-stadia-hiv-infekce.html
S pozdravem Karel Bláha - praktický lékař

MUDr. Karel Bláha
MUDr. Karel Bláha

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 7

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: