Vyrážka na břiše

Dobrý den, mám na zádech pityriasis versicolor. Na radu kožní lékařky jsem tři dny na noc užívala Micetal gel, který jsem natřela na celý trup včetně krku a paží. Přes den stále používám vodičku (3%SAL. RES./SPIR) na ložiska. Dnes se mi objevila klasická vyrážka, malé červené tečky, pouze na břiše. Má tedy vyrážka souvislost s tím co na sebe mažu kvůli infekci nebo to je reakce na něco jiného? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučuji terapii vysadit, vyrážku můžete ošetřovat nějakým zklidňujícím krémem s obsahem pantenolu. Až se vyrážka uklidní, zkuste znovu pokračovat v původní léčbě.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x