Vyrazka na krku

Dobry den, pred 5ti tydny jsem mela pohlavni styk s muzem, ktereho jsem neznala. Vim, byla to chyba. Meli jsme kondom, ale praskl. Pote souloz netrvala dlouho a k vyvrcholeni ani nedoslo. Par dni na to jsem mela zahleneny krk. Pred tydnem se mi to objevilo znovu a pocituji i velkou unavu. Teplotu nemam(kolem tak 36,8°C), ale objevila se mi na krku vyrazka(viz foto). Mohlo by jit o priznaky hiv? Nekde jsem cetla, ze existuji i testy u kterych se da testovat i driv nez za 2 mesice. Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Toto zcela jistě nebude projev HIV,testy dělat dříve než za 2 měsíce nemá cenu,protože ještě není vytvořena hladina protilátek, udělat diagnozu z nepříliš kvalitní fotografie není možné navštivte kožní oddělení a uvidíte,že se zdaleka nebude jednat o něco tak závažného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: