Vyrážka na penise

Nemel sem ted dlouho pohlavni styk,a hygienu mam v poradku,presto mam zarudlou predkozku a zalud a navic me i svedi,uziva sem zhruba pred 2-3 tydny antibiotika..cim by to mohlo byt?..Dekuji Petr

Odpověď odborníka:

Po užívání ATB se může stát, že na sliznicích přeroste kvasinková infekce. Doporučila bych vám aplikaci canesten krému ( volně k zakoupení v lékárně) na postižená místa. Pokud obtíže nevymizí, měl byste vyhledat urologickou ambulanci. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: