Vyrážka na penisu

Uz to tam nejakou dobu mam, obcas to malinko svedi.. stacila by jen nejaka mast?? Stydim se jit k doktorovi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na fotce je špatně vidět, ničeho se nebojte a navštivte dermatovenerologa,tak jsou na tato vyšetření zvyklí. Lépe vše pořádně vyšetřit a vyléčit. Nemusí to být nic,mohou to být kondylomky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: