Vyrážka na penisu vs. antibiotika

Dva dny zpatky se mi na zaludu objevily zarudle pupinky a pokud se predkozka stahuje rychleji, je to bolestive. Vyrazka a bolestivost se objevily v den, kdy jsem mel ponekud vyssi chut masturbovat (asi 8x za den), dale jsem v tuto dobu uzival antibakterialni antibiotika, u nichz je uveden jeden z vedlejsich priznaku jako vyrazka uvnitr pochvy (o penisu zminka neni). Co se tyce sexu, posledni byl asi pred pul rokem (neslo o nahodnou partnerku), zhruba pred rokem mi byl provaden oralni sex od kamaradky - drive nic. Byvala partnerka zadne problemy nepocituje. Myslite, ze tato "vyrazka" muze souviset s antibiotiky, pripadne tou masturbaci nebo je velka pravdepodobnost, ze bych mel nejakou pohlavni nemoc?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše se jedná o prostý oděr povrchu penisu, v souvislosti a ATB léčbou by také velmi pravděpodobně mohlo jít o kvasinkovou infekci penisu. Pokud obtíže ještě nevymizely, navštivte lékaře, posoudí aktuální stav a předepíše vhodnou léčbu (například u kvasinkové infekce vhodnou mast apod.)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x