Vyrážka na tříslech

Dobrý den, na tříslech mám již delší dobu cca dva měsíce dle mého mykotickou vyrážku (možná Tinea inguinalis). Dostal jsem na ní od mamky doktorky mastičku Beloderm. Ze začátku vyrážka téměr vymyzela, nicméně po delší době znovu začala rašit a tentokrát již Beloderm nezabírá. Rád bych od Vás dostal doporučení na přípravky, které by mohli pomoci. Díky a přeji hezký den!

Odpověď odborníka:

Dobrý den- asi Vás zklamu, ale nedoporučovala bych experimentovat. Před nasazením vhodného zevního prostředku by Vás měl vyšetřit specialista- dermatovenerolog, který je v případě potřeby schopen provést i příslušná vyšetření k ověření původce a jeho citlivosti na léky.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: