Vyrážka na žaludu a predkožce

Dobry den udelala se mi vyrazka zhruba pred 2 tydny, jeden tyden mazu na doporuceni masti canesten ale zadne zlepseni nepozoruji ba naopak pride mi stale vice zarudle ale nijak nepocituji jen obcas slybm svedenim... prikladam foto, chapu ze mi poradite zajit k lekari take bych sel ale mam zlomenou nohu a nejblizsiho kozniho lekare 70 km... Takze bych byl velice rad za kazdou radu co by mohlo pomoci popripade co jist nejake doplnky stravy a pod z fotky se asi nepozna co to je ale mam podezreni na kvasinkovou infekci nebo se pletu ? budu moc rad za kazdou rad nebo mam zkusit jeste jinou masticku ? dik za kazdou opdoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se projevy nelepší po dvou týdnech, tak by bylo opravdu vhodné navštívit lékaře. Pokud ložisko je vlhké, tak zkusteaplikovat imazol krém pastu. Pokud je možné nechat předkožku staženou (např. přichytit náplastí), tak se projevy většinou hojí rychleji. Někdy se také může jednat o bakteriální infekci a aplikuje s krém s antibiotiky (Framykoin, Bactroban 2xdenně)- LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: