Vyrážka po antikoncepci

Dobrý den, je mi 23 let, užívám antikoncepci Yadin 9 měsíců a na třísle se mi objevila vyrážka o průmeru 1,5 cm, která má tvar kruhu. Zatím jí mám 4 dny, stav se nezlepšil ani nezhoršil. Může to být vedlejší učinek užívání tabletek? Pohlavní nemoci vylučuji, jelikož mám stáleho partnera. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyrážka nebo kopřivka mohou být nežádoucím účinkem užívání této antikoncepce. Poraďte se se svým gynekologem o možnosti změny antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: