Výrazný úbytek na váze "spojený" s opožděnou menstruací

Dobrý den, ještě jednou píšu dotaz - já jsem se špatně vyjádřila - změnila jsem stravovací a pohybové návyky schválně za účelem úbytku váhy a menstruace se "opožďuje". Takže můj dotaz zní - jestli může výrazný úbytek na váze během tak krátké doby ovlivnit "nenastoupenou" menstruaci 27. den když cyklus mám 23. den po dobu půl roku skoro vždy přesně na den? Děkuji moc a omlouvám se za špatnou "formulaci" dotazu.

Odpověď odborníka:

Zcela jistě může. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: