Vyřezání znamínek

Dobrý den, paní doktorko, chci se zeptat, zda je vhodné v tomto období si jít vyřezat znamínka. Pokud ne, myslíte si, že jsou vhodné náplasti na znamínka? Ochrání znamínko dostatečně? Zasílám Vám fotografii bohužel jen jednoho pro mě nejzávažnějšího znamínka, které mám na těle. Je podle Vás akutní ho odstranit? Děkuji, hezký den.

Odpověď odborníka:

Tato vystouplá znaménka se vůbec odstraňovat nemusí. Pokud vám vadí esteticky, jednoznačně doporučuji laserové ošetření, po vyříznutí vám zůstane trvale velmi nepěkná jizva. Nejvhodnější doba je zima.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: