Vyříznutí pihy

Dobrý den. Za týden podstoupím vyříznutí pihy z oblasti linie vlasů nad krkem. Tohoto zákroku se neobávám, ale mám stejnou, vystouplou a rostoucí pihu v oblasti genitálií. Chtěla bych ji nechat odstranit jak z estetických důvodu tak z důvodu častého podráždění pihy při špatné volbě spodního prádla. Je možné nechat ji odstranit jen na moji žádost, nebo musím mít doporučení od svého obvodního lékaře, případně gynekologa? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milá Jano, v oblasti genitálií je možné odstranit znaménko i na vlastní žádost nebo na doporučení kožního lékaře..

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x