Vyříznutí znamének v těhotenství

Dobrý den, mám doporučení ke kožnímu lékaři na vyříznutí více znamének najednou. Jsem v 6. týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat zda je možné teď vyříznutí známének podstupovat, aby lokální umrtvení plodu nějak neublížilo. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte se obávat poškození plodu při místním znecitlivění při vyříznutí znamének

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x