Výron

Dobrý den, je to 14 dní, co mám výron kotníku a lékař řekl, že už mohu začít na nohu našlapovat a pomalu chodit. Chci se proto zeptat. zda to neni příliš brzy, zde, na internetu a Vašich stránkách, jsem se dočetla, že by se na nohu nemělo našlapovat šest týdnů. Kotník mám nateklý od prvního dne stále stejně-málo, podlitina se na něm neudělala žádná a normálně, ani na dotek nebolí. Děkuji za zodpovězení doztazu, Jana

Odpověď odborníka:

Pokud se poraněné vazy začnou zatěžovat předčasně, může to vést ke komplikacím (opakovaná vyvrknutí v budoucnu). zatím bych spíše doporučovala procvičování kotníku bez zátěže - v leže či sedě. To našlapování skuitečně jen velmi opatrně.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: