Výron

Dobrý den chci se zeptat jestli je to normální že po týdnu mám stále velké bolesti v lytku,křeče na omak taky bolestivé,chodit nemohu.Mám výron kotníku.Zlomenina není a po 2 dnech ultrazvuk,trombozu nezjistil.tak nevím jestli je vše v pořádku.Nohu jsem skoušel rozcvičovat,ale asi to není dobré.nic mi neřekli,jen jsem dostal obvaz,berle jsem si musel pujčit u souseda.

Odpověď odborníka:

Nevím zda máte sádrový obvaz a zda vás sádra netísní. Další zda v místě bolesti nebo nad není eventuelně další poranění kosti nebo měkkých tkání. To že jsou hluboké cévy průchodné je velmi obrá zpráva, ale stav i přesto vyžaduje sledování. Měl byste opětně zajet na kontrolní chirurgické vyšetření a svoje potíže ošetřujícímu lékaři sdělit a potíže, které máte jednoznačně ujasnit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: