Výron

hraji basketbal. a mam spis na to ted nedoslapovat nebo trosku s berlema muzu?

Odpověď odborníka:

Pokud podvrtnutí vzniklo 13.4. a máte končetinu odlehčovat skutečně je vhodno použít berle a určitě končetinu odlehčit, ale přesto stimulačně mírně zatěžovat. Pokud nebudou bolesti zatěžování se postupně zvyšuje. Odlehčení s berlemi nejméně 10 dní. Potom postupná zátěž. Máte kontrolu stejně dle vašeho popisu od 13.4. za 2 týdny, tedy této kontrole bude doba odlehčení odpovídat. poté dle stavu hlezna. Doporučí váš chirurg podle nálezu na hleznu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x