Výron kotníku

Dobrý den, asi před týdnem jsem si při fotbale poranil levé hlezno. Na rtg nebyla vidět žádná zlomenina.Kotník jen dost otekl a lékař mi dal ortézu na 14dní.Po týdnu pořád nemůžu natáhnout nárt. Chtěl bych se zeptat jak dlouho po sundání ortézy můžu začít plně trénovat protože, za dalších 14 dní mám fotbalový zápas a moc rád bych ho stihnul. Díky

Odpověď odborníka:

Vážený pane, tyto otázky dejte vašemu lékaři, který Vám předepsal ortézu. neviděl jsem vaší nohu, nehmatal jsem na patřičné šlachy, nevím zdali je tam jenom otok nebo dokonce hematom, jak dalece byly šlachy v této oblasti přetaženy, atd.atd. Ani nevím jak vypadá Váš rentg. nález v oblasti postižené nohy. Chcete na mně, aby typoval jak dopadne fotbal mezi fotbalovými družstvy Rio de Janero a Brazilia, to opravdu nevím. V každém případě máte mít ortézu po dobu, pokud noha při chůzi bolí. Nic neurychlujte, protože pak na to sportovče hodně doplatíte. Pracoval jsem po 7 let jako primář v rehab. ústavu Kladruby u Vlašimi a vím co Vám zodpovědně píši. Vše má rozhodnout Váš odbrný lékař a ne Vy ! Primář MUDr. Jan Miklánek z Prahy.

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x