Výron preejakulátu bez vzrušení

Dobrý den, během asexuální komunikace s ženami u mě dochází bez jakéhokoli sexuálního vzrušení k výronu preejakuátu, a to například i během psychoterapie při rozebírání naprosto nesexuálních témat. Je to normální?

Odpověď odborníka:

Zřejmě na Vás i taková komunikace podvědomě působí vzrušivě. Pravidelné sexuální uspokojení a ejakulace by mohly pomoci. Další možností je, že se nejedná o ejakulát, ale sekret při zánětu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x