Výrostek v okolí vaginy

Dobrý den, v poslední dobe sem si všimla, že se mi na pokožce delají malé fibrili, výrostky kúže, které nebolí a je to nejčasteji na krku, hrudníku a břichu. Taktéž sem spozorovala jako kdyby podobný výrostek v podbrišku neni to na vagine ani na velkých nebo malých pyscích, je to trochu víš, taky tam kde se holim, tak sem to nejdřív připisovala vyrážce po holení, ale neustále to trva, nejdřív to strašne svrbelo,ale ted jenom občas, pri stlačení je to takový nepříjemný pocit,ale ne bolest, ted se mi objevil ješte vedle další, ale je takový plochý, a ten ani nesvedi ani neni nic cítit, jenom tam proste je... Nevedeli by ste mi poradit čím by to mohlo být? Omlouvám se za dlouhou správu, ale začinam mít celkem strach. dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Je mi líto,ale bez vyšetření není možno stanovit o co se jedná, zajděte na kožní oddělení,tam nepotřebujete doporučení praktického lékaře vyšetří vás a nasadí léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x