Vyrustek na deloznim cipku

Dobry den, obracim se na Vas s timto problemem. Pred mesicem jsem byla u gynekologa kvuli zmene prasku. Vysetril mne prsty i ultrazvukem a napsal Belaru. Ovsem po cca 2 dnech jsem si nahodou na cipku nahmatala mensi vyrustek. Gynekolog nic nerikal..je mozne, ze si ho nevsiml? Na preventivku jdu za 3mesice. Nic mne neboli, akorat spinim, ale prisuzuji to zmene HA. Je mozne, ze je to neco vazneho? Je mi 21 let, pohlavnim zivotem ziji od 18 se stalym pritelem. Cytologie mi vychazela zatim v poradku. Docela mne ten vyrustek vydesil. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Samovyšetření čípku je nerozum, má značnou tvarovou variabilitu, pokud tam gynekolog nic nenašel a cytologie je v pořádku jistě není důvod k zneklidnění,děláte si zbytečné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Články: Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Nádory hypofýzy se mohou u...
Co obnáší kolonoskopické vyšetření a jak se na něj připravit?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Články: Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Chřipka ve většině případů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: