Výrůstek na kloubu

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda může být výrůstek i na kloubu u chodidla konkrétně na kloubu u palce na chodidle. Když jdu delší cestu nebo si vezmu boty na jen sebemenším podpatku začně noha bolet, postižené místo hned zarudne. Když si chci koupit nové boty tak mám vcelku problém jelikož je noha s výrůstkem širší potřebovala bych botu o číslo větší než na druhé zdravé noze.

Odpověď odborníka:

Při trakční tendinitis může být ossifikace při úponu šlachy nebo vazu, ale může být i sesamská kůstka Vhodné tedy ortopedické vyšetření a především rtg snímek nohy. Stav se potom řeší drobnou operací.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x