Výrůstek na šourku

Dobrý den, nedávno se mi udělal výrůstek na šourku. Nebolí, nepálí, jen "blbě" vypadá. Chtěl bych se zeptat, zda-li jde o tzv. kondylomata, příp. prosím o radu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Tento projev nejspíše připomíná fibrom, což je neinfekční vazivový kožní výrůstek, který vadí jen kosmeticky. Dá se odstranit prostým odstřižením či elektrokauterem. Obraťte se na kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: