Vyrustek u postevacku

Již deset let mám u postevavku takový jakoby vyrustek pripominajici kůži. Nebolí nic jen se mi za těch deset let zvětšil o malinko. Pozoruji se asi vice a tak se mi zdá ze se zvětšuje. Gynekolozka mi řekla kdysi, ze to nemám řešit, ze je to ucpana mazova zlaza. Za měsíc jdu na preventivní prohlídku k novému panu doktorovi mám strach se svěřit on pořád posílá se vším do nemocnice na chirurgii a to ja se bojím. Prosím o radu jak se toto dá řešit. Děkuji moc a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Jestli to máte řadu let a nijak Vám to nevadí,
tak není důvod Vás hned posílat na chirurgii, zvláště pokud Vy sama nechcete.
Je to také na Vašem rozhodnutí, nebojte.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: