Výrůstek u vchodu do pochvy

Dobrý den mám maly výrůstek u vchodu do pochvy . Da se chytit mezi prsty a lze natahovat. Není to bolestivé ani to nesvědi, jenom se mi udělá trochu nevolno, ale to bude nejspíš z toho že nevím co to je. Bojim se jit ke ggynekologovi. Je mi 17 let a jsem ještě panna. Posílán i foto kde to zvýrazňuji. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, zdá se, že to je normální poševní vchod, nic špatného tam nevidím. Klidně poproste maminku, ať se podívá, jistě Vám řekne, je to lepší, než mít nervy:) nebo praktická lékařka.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete
Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Články: Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Pálení žáhy, říhání nebo...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Tajemný bod G: mýty a pověry
Články: Tajemný bod G: mýty a pověry
V sexualitě existuje mnoho...
Jaké jsou vaše požadavky na partnera?
Články: Jaké jsou vaše požadavky na partnera?
Když si vybereme partnera...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x