Výrustek v pochvě

  • Dotaz od: Anonymka05
  • Publikováno: 26.12.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před týdnem jsem navštívila gynekologii, nechala jsem si předepsat svoji prví antikoncepci, všechno bylo v pořádku. Antikoncepci jsem začala užívat před 3 dny. Večer v první den užívání jsem si nahmatala malý výrustek vyčuhující z pochvy, necitlivý v narůžovělé barvě. Další den zůstal stejný, ale dnes slabě zapáchá a udělaly se na něm bílé skvrny. Stále je necitlivý, nezvětšil se. Nikdy jsem neměla nechráněný sex. Prosím poraďte, nevím na koho se obrátit, můj gynekolog mi nebere telefon.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce to jistě nezpůsobuje,může to být zcela normální část vchodu poševního případně s počínajícím zánětem,zkuste sedací koupele v řepíčku a poté navštivte gynekologa Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x