Výrůstek vedle velkého stydkého pysku

Dobrý den, už přes měsíc mám tento výrůstek, Myslíte, že to mohou být kondylomata? Řekla bych, že se to nezvětšuje, ani mě to nesvědí a ani nebolí. Sex jsme měla naposledy před 3 měsíci. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze vyloučit , že by se condylomata mohlo jednat. Doporučovala bych dermatologické vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: