Výrůstky na penisu

Zdravím, je to trochu choulostivé téma proto se raději předem zeptám takto anonymně. Na penisu a kolem žaludu se mi objevily malé výrustky. Může se jednat o kondylomata i když jsem ještě vůbec nezahájil sexuální život?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemůžete mít kondylomata bez nákazy od jiného člověka. Po okrajích žaludu bývají tzv. hirsutické papily, což je běžná a neškodná věc

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: