Výrůstky na předkožce

Před nějakou dobou, bohužel přesně nevím kdy, se mi na předkožce udělali tyto "výrůstky" a nevím o co jde, jestli se o nic nejedná nebo zda bych měl navštívit kožního lékaře. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Karle, mohlo by jít o virové pohlavně přenosné bradavičky/kondylomata, takže rozhodně doporučuji odstranění lékařem. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: