Výrůstky na zaludu

Dobry den, Asi dva roky mne trápí výrůstky na žaludu.. Viz foto.. Neboli, jen přijdou přítelkyní nechutné, mne také. Byl jsem na testech u kožního HPV negativní, vč.syfilis, co by to mohlo byt? Napadla mne už i rakovina. A hlavně da se to léčit? Odstranit??? Moc vám děkuji za radu odpověď hezky den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o kondylomata, ale psal jste, ze jste HPV negativní, i tak mohou narůst, dále se může jednat o kožní výrustky - fibromy. Bylo by vhodné navštívit kožního lékaře, který by mohl udělat odstranění s histologickým vyšetřením. Pokud by se jednalo a kondyloamata nebo o výrustky, tak se dají odstranit např. laserem nebou elektrokauterem. Zákroky nejsou hrazeny ze zdravotního pojištění, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: