Výrustky u poš.vchodu

Dobrý den,před časem jsem si objevila takové malé výrustky u poševního vchodu..Zašla jsem tedy rovnou na dermatovenerologii,kde mi paní doktorka řekla,že to kondylomata nejsou,že jsou to zvětšené mazové žlázky.Ale mě se to nějak nezdá..Jsou to takové tenké delší výrustky několik vedle sebe a na druhé straně taky.Kdyby to byly ty bradavičky bude se to časem zvětšovat?a je to pro mě nebezpečné?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nebezpečné to zcela jistě není,věřte dermatologovi ,budou to asi skutečně ty mazové žlazky příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Atopický ekzém – co je nového?
Články: Atopický ekzém – co je nového?
Atopický ekzém je chronické...
Vědci zjistili, proč je rakovina močového měchýře tak agresivní
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Články: Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Pro svůj vznik v prvních...
S atopickým ekzémem k moři
Články: S atopickým ekzémem k moři
Slunce, vzduch, mořská voda...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: