Výrůstky u vstupu do pochvy

Dobrý den, zhruba 10 dní zpátky se mi u vstupu do pochvy udělaly výrůstky (viz foto), obávám se aby to nebyla condylomata, k dr jsem objednaná, ale bohužel paní doktorka mě přeobjednala až za dalších 14 dní. Zároveň mne trápí krvácení při sexu (pouze při aktu potom už ne a styků bylo již min 12) zároveň s občasnou bolestí břicha. Beru antikoncepci mistra a 7. den cyklu začnu špinit a špiním až do menstruace a takto pořád dokola už asi 3roky, poslední dva měsíce se to zhoršuje a přidává se k tomu řidší krev. Paní dr.mě zatím nevyšetřovala, protože jsem nebyla sexuálně aktivní. Je možné, že všechny mé problémy mají spojitost? Je mi 24. Moc děkuji za Váš čas spozdravem Pranicová (omlouvám se, nevložila jsem foto)

Odpověď odborníka:

Milá Blanko, na obrázku jsou typická kondylomata- nutno léčit, je možno začít i spec. mastí, nebo se odstraňují chirurgicky. Neprav. krvácení je pravděpodobně způsobeno nevhodnou volbou antikoncepočního prostředku- musí gynekolog změnit a najít Vám takovou, aby nebyly nežádoucí účinky

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: