Výrustky v krční oblasti

Mám dotaz zda je nezbytné vyjmutí štítné žlázy u dcery /37/ let u které zjistily na Sono nějaké polypy nebo výrustky nerozumím tomu, bere 1 eutarox /100/ denně pak po čase kontrola, lékařka ji nechce odebrat vpichy na vyšetření ale doporřučuje vyjmutí žlázy. Jinak nemá žádné problémy, to samé mám já, ale asi vmalé míře.A nejdu na vyjmutí. myslím si,že je to ukvapený názor tak hledáme jiného lékaře k posouzení. Ještě prosím, zda tyto malé útvary se mohou nějak zvrtnout v to nejhorší, děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle vašeho popisu si absolutně nemohu udělat obrázek, není tam žádný závěr lékařské kontroly - sonografie, funkce štítné žlázy z hodnot z krve, diagnosa - nic. Prosím, informujte se o funkci štítné žlázy, o přesné diagnose a podmínkách a přičinách, proč navrhuje lékařka vyjmutí štítnice - bez toho nelze odpovědět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: