Výrustky v krku

Dobrý den, u krčního čípku mám už asi 2 roky výrůstek cca 5mm lékař mě poslal na odstranění výrůstku a následné poslání na histologii, ovšem si už nevšiml, že mám i vzadu v krku výrustky(cca od září). Co by to mohlo podle Vás být? A mám zdělit i o těchto výruscích při odstraňování toho u čípku? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dorý večer, nejčastěji jde o drobné fibromy nebo papilomy.V obou případech jde o nezhoubné nádorky. Odstranění doporučuji a samozřejmě se zmiňte o výrůstcích,které máte vzadu v hrdle. Zdravím.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: