Výrustky v oblasti intimní oblasti.

Po měsíčním vztahu s bývalou přítekyní která je nakažena virem HPV už několik let. Jsem začal na intimní partii pozorovat jak mi vyráží výrustky. Je možné že by mohlo jít o vir HPV. Jeli to u muže léčitelné, a pokud ano byl bych po vyléčení dále infekční ???

Odpověď odborníka:

podle popisu jde s největší pravděpodobností o genitální bradavice-kondyloma virového původu. Po vyléčení již nejste infekční.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x