Vysadenie antikoncepcie

Dobry den, uzivam antikoncepciu yaz a poslednu tabletkh som si dala v sobotu, odvtedy mam stvordnovu pauzu a po nej uz nechcem brat dalsie balenie. Vo štvrtok, teda dva dni pred poslednou tabletkou som mala pohlavny styk. Je mozne ze ak nezacnem brat dalsie balenie tak z tohto dovodu otehotniem? Kolko dni pred uzitim poslednej tabletky nemozem mat pohlavny styk?

Odpověď odborníka:

Při užívání antikoncepce jste chráněna po celou dobu, takže ze styku který uvádíte by gravidita vzniknout neměla. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: