Vysazení a možné otěhotnění?

Dobrý den,20.3. Jsem měla menstruaci ze spádu zhruba po 27 dnech. Nové plato jsem měla začít brát v patek 25.3. Ale již jsem nezačala z důvodu vysazení antikoncepce. Další menstruace přišla 10.4., po 21 dnech, normální krvácení 4 dny. A poté přišla 28.4 ,rano, po 18 dnech ale trvala jen jeden den. V ten den Jsem začala zase brát antikoncepci. Je to tak správně? Nebo to menstruace ani nebyla,protože trvala jen den?nebo ji pilulka zkrátila? Nechráněný styk jsem měla 29.4.po druhé pilulce. Neni zde riziko těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejsem gynekolog a proto bych vám doporučila navštívit odborníka. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Studie varují před e-cigaretami
Články: Studie varují před e-cigaretami
Regulace elektronických...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x