Vysazení antikoncepce

Zdravím Vás, v loňském roce v září jsem vysadil ha a měsíc po té jsem otěhotněla. Bohužel přestalo bít srdíčko, tak jsem podstoupila kyretáž. Chvíli trvalo než se tělo "stabilizovalo". Nyní od konce ms, mi není dobře. Mám návaly horka, bolesti hlavy, žaludek "na vodě" a celkově jsem malátná. Těhotná být nemůžu ovu jsem ještě ms neměla a test jsem si dělala už před ms a byl negativní. Může to být způsobeno hormonální změnou?

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být hormonálně, dejte všemu čas. Těhotenství bych nevylučovala, pokud potíže budou přetrvávat, navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: