Vysazení antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz: s přítelem si chceme pořídit miminko. Chtěla bych antikoncepci vynechat v srpnu. V srpnu bych měla mýt menstruaci od 10.-13.8. poté už bych prášky vynechala. Ale 26.8.-2.9. máme s přítelem letět na dovolenou. Je možné, že by se v té době mohla dostavit menstruace nebo špinění? Chci se tomu na dovolené vyhnout.

Odpověď odborníka:

V této době by se menses neměla dostavil ale pro jistotu by bylo vhodnější pokračovat s antikoncepcí ještě přes dovolenou až poté ji ukončit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x