Vysazení antikoncepce

Dobrý den, přítelkyně vysadila antikoncepci ted je to mesic co ji nebere a behem te doby jsme meli několikrát chráněny pohlavní styk s kondomem. Avsak jeji dny tu jeste nejsou, tak se chci zeptat jestli nemuze byt tehotna? Dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud byl styk s kondomem a ten nebyl porušen gravidita je nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: