Vysazení antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat beru antikoncepci 9dni a chci ji vysadit hned budou tam nějaké komplikace? Začnu hned krvácet nebo až normálně za měsíc?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Všeobecně je lepší dobrat celý blistr a poté s užíváním přestat. Pokud vysadíte ihned, riskujete nepravidelné krvácení / špinění.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: