Vysazení antikoncepce

Dobrý den. Rozhodla jsem se vysadit antikoncepci. Beru ji již 7 let v kuse, za tu dobu mám již druhou. (První Novynnete a teď Lunafem). Vysazuji ji z důvodů, že nechci do těla cpát zbytečnou chemii, otěhotnět se zatím nechystám. Chci se zeptat, jestli ji můžu vysadit hned po dobrání posledního plata či nejdříve musím přejít na nějakou jinou hormonální léčbu a postupně to vysazovat. Jsem zdravá, alergiemi ani žádnými nemocemi netrpím. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Můžete klidně dokončil plato a přestat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x