Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu, kdy je vhodné vysadit antikoncepční pilulky.. Cca koncem roku plánuji začít pracovat na potomkovi, slyšela jsem, že je dobré vysadit antikoncepci až těsně před tím, neboť je tělo zvyklé na pravidelný režim. Řeším tedy, zda opravdu brát aktikoncepci ještě celý rok a nebo ji vysadit již dříve (samozřejmě by jsme se chránili jinak) jelikož při jejím užívání (cca čtyři roky) jsem začala během menstruace trpět na migrény (u dokrorky jsem s tím byla) a doufam, ze po vysazení tyto problémy odezní, nevím co by ale bylo vhodnější kvůli budoucímu možnému otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Pokud máte migrény antikoncepci by bylo vhodné ukončit a zvolit jinou formu ochrany do té doby než si budete přát otěhotnět, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: