Vysazení antikoncepce

Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda můžu vysadit HA když už delší dobu nemám stálého partnera. A když ji začnu zase brát bude mít stejný nebo menší účinek? A musím vysazení hlásit svému doktorovi? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Joyce! Pokud to, že nemáte stálého partnera znamená, že u vás nehrozí otěhotnění, antikoncepci samozřejmě můžete kdykoli vysadit (je vhodné dobrat platíčko). Stačí když tuto skutečnost vašemu gynekologovi oznámíte až na další preventivní prohlídce. Mezi užíváním hormonální antikoncepce můžete udělat pauzu klidně několik let, naprosto není třeba se obávat, že by za několik let u vás měla snížený účinek. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: