Vysazení antikoncepce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,vysadila sem antikoncepci Cerazette a neberu jí už 3 týdny ale menstruace se eště nedostavila je možný otěhotnět dyš sem menstruaci neměla?děkuji za odpověd Lucie

Odpověď odborníka:

Otěhotnění je teoreticky možné, používejte kondom. Oddálení krvácení je dáno hormonální nerovnováhou, vyvolanou antikoncepcí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: