Vysazení antikoncepce

Dobrý den,v září jsem vysadila antikoncepci,kterou jsem brala v kuse cca 10 let,jelikož chci otěhotnět.Byla jsem minulý týden u dr.,neboť jsem nedostala menstruci, ale těhotná bohužel nejsem.Dr.mi píchnul injekci a měla bych měsíčky dostat za týden.Mohu i teď případně otěhotnět nebo až po další menstruci?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Absence menstruace po vysazení je poměrně častým jevem, zvláště při dlouhodobém užívání. Již nyní byste však již měla být schopna otěhotnět.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Články: Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Chtěli byste někam letět...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Tajemství chemoterapie
Články: Tajemství chemoterapie
Rakovina – slovo, které v...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: