Vysazení antikoncepce

Dobrý den, po přečtení nějakých článků a příspěvků v diskuzích od různých žen, jsem zjistila, že moje nevolnosti, pocity na zvracení, časté nadýmání a říhání opravdu způsobila antikoncepce (rok a půl jsem brala HAK Yadine). Nyní jsem měsíc po vysazení. A můj dotaz je - za jak dlouho můžu čekat zlepšení, nebo zmizení těchto nežádoucích účinků?? Velmi mi znepříjmeňují život. Případně, je nějaký způsob jak se od HAK ''očistit''? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očistění od HA není nutné, je to pověra. Pokud příznaky, které popisujete, nezmizí do měsíce, jděte k obvodnímu lékaři, budou zapříčiněny ještě něcím jiným a to se musí zjistit dovyšetřit (nejlépe na gastroenterologii, kterážto specializiace léčí váš druh postižení a příznaků). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: