Vysazení antikoncepce

přeji hezký den,po 13letech užívaní jsem vysatila antikoncepci,menstruace proběhla běžně a ted po 5dnech jsem začala špinět a pocituji menší bolest kterou mívám při začátku menstruace.mám navštívit svého gynekologa?

Odpověď odborníka:

Pokud by to bylo jen špinění doporučil bych vyčkat jeden cyklus,zda dojde k úpravě,ale bolesti by jste mít neměla, to raději na vyšetření zajděte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x