Vysazení antikoncepce

Dobrý den budemi 16.let a brala jsem skoro rok antikoncepci nejprve 6 měsícu LINDYNETTE a posledni tři měsíce MIRELLE tento měsíc jsem jí vysadila stím že budeme s přítelem používat kondom.Mám už delší dobu problémy s močovými cestami dokrot mi řekl že jsem pouze více náchylná,právě tento týden jsem vysadila antikoncepci a mám opět problemy s močovými cestami,začaly mě bolet kyčle a jsem více podrážděná když zajdu za doktorem nechá mě pouze udělat výsledky moči a dál se nic nedějě,můj gynekolog vtom nevidí žýdný problém že u žen je toto časté.chtěla jsem se zeptat jestli budu po vysazení antikoncepce mít třeba častější problémy s náladami nebo právě těmi močovými cestami, Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, močové cesty a antikoncece na sebe vliv nemají.prevence je teple se oblékat, nemít holé bříško a při chladnějším počasí žádné krátké sukně.důležitý je dostatečný pitný režim, alespoň 2l denně a pokud se jen náznakem objeví slabší řezání, ihned nasadit urologický čaj.pokud máte ráda sušené ovoce, kupujte si místo čokolády brusinky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x