Vysazení antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci beru třetím rokem, teď jsem otevřela nové plato, vzala si druhou tabletu.Můžu teď antikoncepci přestat užívat a třetí tabletku si již nevzat? Chtěla bych otěhotnět, a neuvědomila jsem si, že by bylo dobré se po tabletkách alespoň dva měsíce očistit. Proto mi příjde zbytečné ještě měsíc antikoncepci užívat. Bohužél jsem si to však pozdě uvědomila. Nerozháže mi však toto předčasné vysazení celý ciklus? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste začala brát antikoncepci,bylo by dobré nechat ji doběhnout.těhotnět můžete hned, nemusíte dělot "očišťovací "kúru.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: